- У кошику більше не залишилось товарів
- Всього: 0,00 ₴
- Сухофрукти
- Горіхи
- Цукати
- Спеції
- Агар
- Аніс
- Бад'ян
- Базилік
- Барбарис
- Ваніль
- Гвоздика
- Гірчиця
- Желатин
- Зіра
- Імбир
- Капуста
- Кардамон
- Коріандр
- Кориця
- Куркума
- Лавровий лист
- Цибуля
- Майоран
- Мускатний горіх
- М'ята
- Фасовані набори
- Орегано
- Паприка
- Пастернак
- Пектин
- Перець
- Петрушка
- Харчові добавки
- Розмарин
- Рукола
- Селера
- Суміш запашних трав
- Суміш спецій
- Сіль
- Стевія
- Сумах
- Сушені овочі
- Естрагон
- Кмин
- Тархун
- Томати
- Кріп
- Фенхель
- Хрін
- Цедра
- Чабрець
- Чорний кмин
- Часник
- Шавлія
- Шафран
- Шпинат
- Асафетида
- Чилі
- Пажитник
- Уцхо сунелі
- Лемонграс
- Суміш спецій в упаковці
- Черемша
- Чабер
- Олія
- Оливкова олія
- Лляна олія
- Олія Ши
- Олія кукурудзяна
- Олія виноградних кісточок
- Кокосова олія
- Амарантова олія
- Кунжутна олія
- Кедрова олія
- Олія розторопші
- Гарбузова олія
- Чорного кмину олія
- Авокадо олія
- Рисова олія
- Олія шипшини
- Чіа олія
- Арахісова олія
- Олія волоського горіха
- Олія зародків пшениці
- Рижієва олія
- Топлене масло ГХІ
- Часникова олія
- Кеш'ю олія
- Фундукова олія
- Гірчична олія
- Суперфуди
- Какао
- Солодощі
- Крупи
- Бакалія
- Напої
- Трави та коріння
- Кава
- Чай
- Все для мікрогріну
- Посипка кондитерська
- Посуд
- БАДи
Кокосовий цукор
Виробляється кокосовий цукор з нектару суцвіть кокоса шляхом надрізу нирок. Сік нагрівають на сонці, щоб з нього випарувалася волога, а потім охолоджують в тіні, в результаті запускається процес кристалізації. Такий спосіб отримання гранульованого цукру дозволяє говорити про 100% органічності і корисності продукту. Основні виробники та постачальники кокосового цукру - це Філіппіни і Індонезія, на території яких росте велика кількість кокосових пальм.
Співвідношення солодощі тростинного і кокосового цукру дорівнює 1 до 1. Тобто, більш оптимальної альтернативи не знайти, та й немає потреби, так як у кокосового цукру глікемічний індекс дорівнює 35 одиницям, а це в два рази менше глікемічного індексу звичайного цукру, що вдвічі зменшує навантаження на організм і всі його системи.
Продукт насичений вітамінами групи В, а саме вітамінами В1, В2, В3, В6. високий в кокосовому цукрі і зміст мінералів, не тільки магнію і заліза, але і цинку, азоту, фосфору, калію, натрію, хлору, сірки, бору та інших. Також в кокосовому соці, з якого виробляється цукор, міститься шістнадцять амінокислот, в тому числі і глютамин, що полегшує перебіг складних захворювань, що сприяє загоєнню поранень, травм, опіків, післяопераційних ран. Найбільш корисним вітаміном, з тих, що містить кокосовий цукор, вважається инозитол. При наявності в організмі людини инозитола він потребує меншій дозі болезаспокійливих ліків. Ще инозитол сприяє зменшенню набряків під час лікування опіків і сприятливо впливає на нервову систему, знижуючи почуття тривоги, нав'язливі і панічні розлади, депресії.
Сахар отличный
Чудовий, ароматний і дуже смачний цукор!
Сладкий.
Сахар хорошего качества, доставка быстрая
Все класс