

Родзинки містять масу корисних елементів. Феноли, яких в родзинках дуже багато, служать хорошим антиоксидантом, допомагають відновленню клітин, очищенню організму від токсинів і шлаків. Ізюм - цінне джерело бору, який допомагає підтримувати кістки здоровими і міцними.
Ізюм використовують для приготування фруктових супів, додають до м'ясних страв і при приготуванні різної випічки. Ізюм додають в тісто для булочок, прикрашають ним пироги. Існують також рецепти вина і квасу, приготовані на основі родзинок. Покупні сушені родзинки слід ретельно промивати!
Застосування родзинок показано тим, хто страждає анемією, хворобами травлення, дисфункцією нирок, а також при хронічній втомі, великих фізичних навантаженнях. Для підтримки роботи серця рекомендують приймати по 40 родзинок натщесерце щоранку. Після того як таким чином буде з'їдений перший кілограм родзинок, слід зменшувати в день по одній родзинці. Такий курс лікування повторюють кілька разів на рік. Також корисно для серця час від часу ласувати перекрученими через м'ясорубку горіхами і родзинками.
Наразі коментарі відсутні.