

Кешью містить ненасичені жирні кислоти Омега 3, Омега 6 і Омега 9, які починають «працювати» тільки спільно. Основна користь вживання кешью - зменшення холестеринових бляшок на стінках судин, регуляція просвіту судин. Продукт у своєму складі має триптофан, який надає сприятливий вплив на нервову систему, вітаміни групи В (В2, В5, В6), Е, К, РР, а також ряд корисних мінеральних речовин: калій, магній, цинк, селен, мідь, залізо, фосфор.
Кешью є захисним засобом від розвитку атеросклерозу, розсіяного склерозу і алергії, бере участь в кровотворенні нормалізує згортання крові. Кешью володіє антиканцерогенними властивостями, знижує ризик виникнення онкологічних захворювань. Білок, що міститься в горіхах кешью, засвоюється краще і швидше спільно з рослинними або молочними білками, тому є сенс додавати кешью в різні страви.
Наразі коментарі відсутні.