

Сирий кешью давно знайшов широке застосування в кулінарії. Багато кондитерів заслужено вважають його одним з головних інгредієнтів своїх шедеврів - заслуга цього ховається в дивовижному смаку і ніжному ароматі цих хрустких горішків. Крім того, ці плоди здатні принести багато користі організму: допомогти налагодити роботу серця, нирок, кишечника та інших життєво важливих органів.
Лікувальні властивості цих смачних горішків - результат їх багатого складу, який вигідно поєднує в собі безліч вітамінів, мінералів, натуральних природних волокон і поживних компонентів. В першу чергу, ці плоди здатні принести величезну користь жіночому організму. У складі сирого кешью міститься значна кількість вітаміну E, необхідного організму для будівництва і підтримки здорового стану шкіри, нігтів, волосся.
Крім того, склад горішків багатий іншими вітамінами: A, PP, B1 і B2, а також триптофан, лізин, гліцином і іншими амінокислотами. Серед корисних мінералів, які містяться в складі сирого кешью, слід виділити калій, фосфор, цинк, залізо, селен. За кількістю магнію ці смачні плоди займають перше місце в усьому сімействі горіхових. А адже саме цей мінерал відіграє ключову роль у підтримці нормальної роботи нервової системи.
Наразі коментарі відсутні.