- У кошику більше не залишилось товарів
- Всього: 0,00 ₴
- Сухофрукти
- Горіхи
- Цукати
- Спеції
- Агар
- Аніс
- Бад'ян
- Базилік
- Барбарис
- Ваніль
- Гвоздика
- Гірчиця
- Желатин
- Зіра
- Імбир
- Капуста
- Кардамон
- Коріандр
- Кориця
- Куркума
- Лавровий лист
- Цибуля
- Майоран
- Мускатний горіх
- М'ята
- Фасовані набори
- Орегано
- Паприка
- Пастернак
- Пектин
- Перець
- Петрушка
- Харчові добавки
- Розмарин
- Рукола
- Селера
- Суміш запашних трав
- Суміш спецій
- Сіль
- Стевія
- Сумах
- Сушені овочі
- Естрагон
- Кмин
- Тархун
- Томати
- Кріп
- Фенхель
- Хрін
- Цедра
- Чабрець
- Чорний кмин
- Часник
- Шавлія
- Шафран
- Шпинат
- Асафетида
- Чилі
- Пажитник
- Уцхо сунелі
- Лемонграс
- Суміш спецій в упаковці
- Черемша
- Чабер
- Олія
- Оливкова олія
- Лляна олія
- Олія Ши
- Олія кукурудзяна
- Олія виноградних кісточок
- Кокосова олія
- Амарантова олія
- Кунжутна олія
- Кедрова олія
- Олія розторопші
- Гарбузова олія
- Чорного кмину олія
- Авокадо олія
- Рисова олія
- Олія шипшини
- Чіа олія
- Арахісова олія
- Олія волоського горіха
- Олія зародків пшениці
- Рижієва олія
- Топлене масло ГХІ
- Часникова олія
- Кеш'ю олія
- Фундукова олія
- Гірчична олія
- Суперфуди
- Какао
- Солодощі
- Крупи
- Бакалія
- Напої
- Трави та коріння
- Кава
- Чай
- Все для мікрогріну
- Посипка кондитерська
- Посуд
- БАДи
Молохея у порошку
- Нова пошта - у відділення
- Нова пошта - адресна доставка
- Накладений платіж (від 200грн)
- На карту ФОП ПриватБанк
- Онлайн оплата Visa/Mastercard
- Правильне зберігання
- Контроль свіжості продуктів
- Понад 95% замовлень відправляється в день замовлення
Якщо Ви любите корисні та смачні страви, а також завжди прагнете пробувати щось нове та оригінальне, то сушене листя Джута – це відмінний вибір. Безліч корисних речовин та варіантів приготування цього незвичайного продукту надихнуть Вас на гастрономічні звершення! Джут, відомий в арабських країнах як молохея? рослина, що росте та поширена в Палестині, Йорданії та Лівані. Листя джуту не мають яскраво вираженого смаку, проте вони чудово доповнюють різноманітні соуси, супи з додаванням різноманітних приправ та пряних спецій, другі страви, надаючи їм нове звучання. В арабських країнах млохія використовується для приготування найсмачніших страв з м'яса або птиці, які завдяки цій східній добавкі набувають нових смакових відтінків. Часто джутове листя називають «єгипетським шпинатом» за вміст у них великої кількості корисних речовин. Вживання в їжу листя молохеї сприяє покращенню травної системи, позитивне впливає на роботу шлунка, очищає організм і насичує його корисними мікроелементами та вітамінами.