- У кошику більше не залишилось товарів
- Всього: 0,00 ₴
- Сухофрукти
- Горіхи
- Цукати
- Спеції
- Агар
- Аніс
- Бад'ян
- Базилік
- Барбарис
- Ваніль
- Гвоздика
- Гірчиця
- Желатин
- Зіра
- Імбир
- Капуста
- Кардамон
- Коріандр
- Кориця
- Куркума
- Лавровий лист
- Цибуля
- Майоран
- Мускатний горіх
- М'ята
- Фасовані набори
- Орегано
- Паприка
- Пастернак
- Пектин
- Перець
- Петрушка
- Харчові добавки
- Розмарин
- Рукола
- Селера
- Суміш запашних трав
- Суміш спецій
- Сіль
- Стевія
- Сумах
- Сушені овочі
- Естрагон
- Кмин
- Тархун
- Томати
- Кріп
- Фенхель
- Хрін
- Цедра
- Чабрець
- Чорний кмин
- Часник
- Шавлія
- Шафран
- Шпинат
- Асафетида
- Чилі
- Пажитник
- Уцхо сунелі
- Лемонграс
- Суміш спецій в упаковці
- Черемша
- Чабер
- Олія
- Оливкова олія
- Лляна олія
- Олія Ши
- Олія кукурудзяна
- Олія виноградних кісточок
- Кокосова олія
- Амарантова олія
- Кунжутна олія
- Кедрова олія
- Олія розторопші
- Гарбузова олія
- Чорного кмину олія
- Авокадо олія
- Рисова олія
- Олія шипшини
- Чіа олія
- Арахісова олія
- Олія волоського горіха
- Олія зародків пшениці
- Рижієва олія
- Топлене масло ГХІ
- Часникова олія
- Кеш'ю олія
- Фундукова олія
- Гірчична олія
- Суперфуди
- Какао
- Солодощі
- Крупи
- Бакалія
- Напої
- Трави та коріння
- Кава
- Чай
- Все для мікрогріну
- Посипка кондитерська
- Посуд
- БАДи
Уцхо-сунелі
- Нова пошта - у відділення
- Нова пошта - адресна доставка
- Накладений платіж (від 200грн)
- На карту ФОП ПриватБанк
- Онлайн оплата Visa/Mastercard
- Правильне зберігання
- Контроль свіжості продуктів
- Понад 95% замовлень відправляється в день замовлення
Уцхо сунелі (лат. Trigonella caerulea (L) Ser.) - насіння блакитного пажитника, однорічної трав'янистої рослини сімейства бобових. Батьківщиною пажитника є Азія. Уцхо сунелі є грузинської пряністю. Її особливість в тому, що це дуже м'яка спеція, що володіє приємним горіховим присмаком і тонким ароматом.
Насіння пажитника містять такі біохімічно активні речовини, як таніни, сапоніни, фітостероли, флавоноїди, каротиноїди, фітостерини, амінокислоти, полісахариди, фолієву кислоту, вітаміни А, С, В1, В2, В3, В4, В9 і інші. У насінні також в надлишку речовини К, Са, Se, Mg, Fe, P, Mn, Na, Cu, Zn.
Ця приправа підійде як для страв з риби і молодої баранини, так і додасть пікантності курці. Насіння фенугрека частіше використовують для випікання хліба, тому що поєднання з тестом надає пікантність. Варто додати дрібку уцхо-сунелі і блюдо буде вважатися по істині грузинським. Спеція використовується при готуванні популярних соусів сацебелі або сациві, абхазької аджики і лобіо. Уцхо-сунелі, разом з іншими компонентами, входить в відомі пряні суміші - сванська сіль, турецька люля-кебаб.