

Артикул: art1038
Для фасування 500гр та 1кг ключ для макадамії у подарунок !!! Для фасування 100гр та 250гр маєте можливість докупити ключ окремо перейшовши за посиланням Ключ для горіха макадамія
Фігове дерево росте в областях з субтропічним кліматом. Його плоди називають фіговим деревом або інжиром. У свіжому вигляді вони зберігають свій смак і корисні властивості не більше 3 днів. Тому найчастіше інжир зустрічається в сушеному вигляді. Він цінується за зміст наступних речовин:
клітковина;
марганець;
фицин;
кальцій;
жирні поліненасичені кислоти;
дубильні речовини;
натрій;
антиоксиданти;
фруктоза і глюкоза;
пектини;
бета-каротин.
В'ялені плоди, в порівнянні зі свіжими, не менш корисні. Їх вводять в раціон при проведенні комбінованої терапії. Смоківниця має загальнозміцнювальну дію, активізуючи захисні сили організму. При регулярному вживанні вона сприяє зниженню ваги і виведенню шкідливого холестерину. Корисні властивості в'яленого інжиру полягають в наступному:
зниження артеріального тиску;
нормалізація роботи органів репродукції;
відновлення функції дихальної системи;
зміцнення кісток;
відхаркувальну дію;
профілактика цукрового діабету;
виведення токсичних речовин;
поліпшення роботи травного тракту.
За рахунок вмісту фруктози, продукт швидко заповнює запас енергії в організмі. При постійній присутності в раціоні він допомагає підтримувати на належному рівні кількість гемоглобіну, що актуально при залізодефіцитної анемії. В'ялений інжир цінують і за вміст триптофану. Ця речовина бере участь в продукуванні мелатоніну, який відповідає за якість сну.
Мягкий, ароматный и сладкий! Рекомендую!
Взял впервые, инжир сочный, вкусный. Перед употреблением лучше просушить под 100 градусов минут на 5-10.