- У кошику більше не залишилось товарів
- Всього: 0,00 ₴
- Сухофрукти
- Горіхи
- Цукати
- Спеції
- Агар
- Аніс
- Бад'ян
- Базилік
- Барбарис
- Ваніль
- Гвоздика
- Гірчиця
- Желатин
- Зіра
- Імбир
- Капуста
- Кардамон
- Коріандр
- Кориця
- Куркума
- Лавровий лист
- Цибуля
- Майоран
- Мускатний горіх
- М'ята
- Фасовані набори
- Орегано
- Паприка
- Пастернак
- Пектин
- Перець
- Петрушка
- Харчові добавки
- Розмарин
- Рукола
- Селера
- Суміш запашних трав
- Суміш спецій
- Сіль
- Стевія
- Сумах
- Сушені овочі
- Естрагон
- Кмин
- Тархун
- Томати
- Кріп
- Фенхель
- Хрін
- Цедра
- Чабрець
- Чорний кмин
- Часник
- Шавлія
- Шафран
- Шпинат
- Асафетида
- Чилі
- Пажитник
- Уцхо сунелі
- Лемонграс
- Суміш спецій в упаковці
- Черемша
- Чабер
- Олія
- Оливкова олія
- Лляна олія
- Олія Ши
- Олія кукурудзяна
- Олія виноградних кісточок
- Кокосова олія
- Амарантова олія
- Кунжутна олія
- Кедрова олія
- Олія розторопші
- Гарбузова олія
- Чорного кмину олія
- Авокадо олія
- Рисова олія
- Олія шипшини
- Чіа олія
- Арахісова олія
- Олія волоського горіха
- Олія зародків пшениці
- Рижієва олія
- Топлене масло ГХІ
- Часникова олія
- Кеш'ю олія
- Фундукова олія
- Гірчична олія
- Суперфуди
- Какао
- Солодощі
- Крупи
- Бакалія
- Напої
- Трави та коріння
- Кава
- Чай
- Все для мікрогріну
- Посипка кондитерська
- Посуд
- БАДи
Какао порошок алкалізований Premium DeZaan 20-22%
З насіння плодів шоколадного дерева, також відомих під назвою какао-боби, за допомогою млини з кам'яними жорнами видобувається терте какао, широко використовується як базовий компонент для виготовлення різних шоколадних виробів, кулінарних страв і в якості самостійного блюда. Терте какао переробляється під пресом в какао-масло і макуху, яка в подальшому висушується і подрібнюється, перетворюючись у всьому відомий какао-порошок. Порошок використовується переважно для приготування різних напоїв. Алкалізованний какао за технологією створення походить на звичайний какао-порошок: для створення застосовується та ж сама висушена і подрібнена макуха. Однак після цього готовий какао-порошок проходить обробку лужним засобом, в результаті чого і з'являється алкалізованний какао, що володіє зниженою кислотністю і більш яскраво вираженим смаком.
Характеристики
- Фасовка
- 100г
Дуже смачний какао порошок, використовую для шляпок на грибочках. Колір дуже насичений. Рекомендую усім!!!
Беру вже вдруге і більшу вагу-дуже сподобалося какао - вживаю замість кави з додаванням кокосового сухого молока. Дуже відрізняється від магазинного. має яскравий смак і аромат у порівнянні.
Кращий за попередній
Дуже смачне какао на відміну від звичайного p vfufpbye. 1 чайну ложку разом з сухим кокосовим молоком 1 ч.л.-на склянку окропу.Зараз буду замовляти ще і більше. Дякую, Foodmarket/
Дуже смачне какао на відміну від звичайного p vfufpbye. 1 чайну ложку разом з сухим кокосовим молоком 1 ч.л.-на склянку окропу.Зараз буду замовляти ще і більше. Дякую, Foodmarket/