- У кошику більше не залишилось товарів
- Всього: 0,00 ₴
- Сухофрукти
- Горіхи
- Цукати
- Спеції
- Агар
- Аніс
- Бад'ян
- Базилік
- Барбарис
- Ваніль
- Гвоздика
- Гірчиця
- Желатин
- Зіра
- Імбир
- Капуста
- Кардамон
- Коріандр
- Кориця
- Куркума
- Лавровий лист
- Цибуля
- Майоран
- Мускатний горіх
- М'ята
- Фасовані набори
- Орегано
- Паприка
- Пастернак
- Пектин
- Перець
- Петрушка
- Харчові добавки
- Розмарин
- Рукола
- Селера
- Суміш запашних трав
- Суміш спецій
- Сіль
- Стевія
- Сумах
- Сушені овочі
- Естрагон
- Кмин
- Тархун
- Томати
- Кріп
- Фенхель
- Хрін
- Цедра
- Чабрець
- Чорний кмин
- Часник
- Шавлія
- Шафран
- Шпинат
- Асафетида
- Чилі
- Пажитник
- Уцхо сунелі
- Лемонграс
- Суміш спецій в упаковці
- Черемша
- Чабер
- Олія
- Оливкова олія
- Лляна олія
- Олія Ши
- Олія кукурудзяна
- Олія виноградних кісточок
- Кокосова олія
- Амарантова олія
- Кунжутна олія
- Кедрова олія
- Олія розторопші
- Гарбузова олія
- Чорного кмину олія
- Авокадо олія
- Рисова олія
- Олія шипшини
- Чіа олія
- Арахісова олія
- Олія волоського горіха
- Олія зародків пшениці
- Рижієва олія
- Топлене масло ГХІ
- Часникова олія
- Кеш'ю олія
- Фундукова олія
- Гірчична олія
- Суперфуди
- Какао
- Солодощі
- Крупи
- Бакалія
- Напої
- Трави та коріння
- Кава
- Чай
- Все для мікрогріну
- Посипка кондитерська
- Посуд
- БАДи
Кріп зелень
Кріп (рід ANETHUM GRAVEOLENS) - пряне трав'яниста однорічна рослина Anethum graveolens сімейства зонтичних. Сушений кріп добре зберігається протягом року.
Зелень кропу містить велику кількість вітаміну С, також вітаміни В, В1, Р, РР, каротин, солі кальцію, калію, заліза, фосфору, нікотинова і фолієва кислоти, білки, вуглеводи, рутин, флавоноїди, фітонциди і ефірну олію, компонентами якого є карвон, фелландрен і лімонен.
Зеленню кропу приправляють перші і другі страви, м'ясні, рибні, овочеві та грибні, соуси і підливи, салати і омлети, фасоль.Особенно чудово він доповнює картопляні блюда, прекрасно поєднується з сиром, сирами, особливо плавленим і бринзой.Зелень кропу додають при випічці печива і в начинку для здоби, як в домашній кухні, так і в кондитерській промисловості. Кріп входить в різні суміші спецій.
Форма: висушені шматочки листя
Метод сушки: природний (польовий)
Розмір різу: 1 - 4 мм
Колір: від блідо зеленого до насиченого зеленого, з бурим відтінком
Смак: освіжаючий
Запах: м'який, насичений
Країна походження: Єгипет
Все відмінно
Товар, цена и обслуживание на высоте. Спасибо
Пахучий
Норм
Приправа дуже якісна. Аромат неперевершений.