- Ціну знижено

У складі сушених плодів манго виявлено багато вітамінів, амінокислот, різних мінеральних сполук. В такому сухофрукти містяться вітаміни А і D, аскорбінова кислота, практично всі представники вітамінної групи В. Продукт відрізняється високим вмістом фосфору, кальцію і заліза. Багатий сушений манго і калієм, який дуже важливий для нормальної роботи серцевих м'язів. Крім того, в складі даного фрукта є моно- і поліненасичені жирні кислоти.
Калорійність сушеного продукту дорівнює 314 ккал в 100 р
Як і свіжий манго, сушений фрукт володіє великим спектром корисних властивостей для людського організму. Перш за все, користь такого продукту полягає в утриманні харчових волокон, які працюють як сорбуюча речовина, вбираючи в себе токсичні сполуки, шлаки та отруйні елементи і видаляючи їх з організму. Така дія продукту дозволяє нормалізувати функціонування шлунково-кишкового тракту, позбавляє від відчуття тяжкості в області шлунка і усуває всі проблеми з переварюванням їжі. В результаті покращується стан шкірних покровів, відновлюється робота сальних залоз.
Наразі коментарі відсутні.