- У кошику більше не залишилось товарів
- Всього: 0,00 ₴
- Сухофрукти
- Горіхи
- Цукати
- Спеції
- Агар
- Аніс
- Бад'ян
- Базилік
- Барбарис
- Ваніль
- Гвоздика
- Гірчиця
- Желатин
- Зіра
- Імбир
- Капуста
- Кардамон
- Коріандр
- Кориця
- Куркума
- Лавровий лист
- Цибуля
- Майоран
- Мускатний горіх
- М'ята
- Фасовані набори
- Орегано
- Паприка
- Пастернак
- Пектин
- Перець
- Петрушка
- Харчові добавки
- Розмарин
- Рукола
- Селера
- Суміш запашних трав
- Суміш спецій
- Сіль
- Стевія
- Сумах
- Сушені овочі
- Естрагон
- Кмин
- Тархун
- Томати
- Кріп
- Фенхель
- Хрін
- Цедра
- Чабрець
- Чорний кмин
- Часник
- Шавлія
- Шафран
- Шпинат
- Асафетида
- Чилі
- Пажитник
- Уцхо сунелі
- Лемонграс
- Суміш спецій в упаковці
- Черемша
- Чабер
- Олія
- Оливкова олія
- Лляна олія
- Олія Ши
- Олія кукурудзяна
- Олія виноградних кісточок
- Кокосова олія
- Амарантова олія
- Кунжутна олія
- Кедрова олія
- Олія розторопші
- Гарбузова олія
- Чорного кмину олія
- Авокадо олія
- Рисова олія
- Олія шипшини
- Чіа олія
- Арахісова олія
- Олія волоського горіха
- Олія зародків пшениці
- Рижієва олія
- Топлене масло ГХІ
- Часникова олія
- Кеш'ю олія
- Фундукова олія
- Гірчична олія
- Суперфуди
- Какао
- Солодощі
- Крупи
- Бакалія
- Напої
- Трави та коріння
- Кава
- Чай
- Все для мікрогріну
- Посипка кондитерська
- Посуд
- БАДи
Чай Дикий Шен Пуер Юннань
- Нова пошта - у відділення
- Нова пошта - адресна доставка
- Накладений платіж (від 200грн)
- На карту ФОП ПриватБанк
- Онлайн оплата Visa/Mastercard
- Правильне зберігання
- Контроль свіжості продуктів
- Понад 95% замовлень відправляється в день замовлення
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, у роки 20 століття, було придумано технологія прискореного старіння (ферментації) пуера.
Коротко вона полягає в тому, що чайний лист складається в купи і поливається водою, після чого, через деякий час, температура всередині купи підвищується, і починається прискорення ферментації. Так з'явилося два основних види пуеру – що виготовляється за традиційною технологією – «сирій пуер», і, за прискореною технологією – «приготовлений пуер» або Шен Пу Ер.
Всі пуери в КНР виробляють із одного сорту чайного куща – юннанського широколистого.
Пуер - пост-ферментований чай, що пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що передбачає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю за його хімічним складом та корисними властивостями. Це чорний чай за китайською видовою чайною класифікацією. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.
Пуер - єдиний чай, який стає кращим з часом зберігання. Колекція витриманих пуерів часто дорожча за колекцію витриманих вин.
Заварювання:
Як і будь-який чай – пуер вимагає витримки стандартних дозувань, та дотримання кількох правил заварювання. У середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином досягається видалення пилу та дезінфекція. За часом наполягання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини – 2-3 рази.