- У кошику більше не залишилось товарів
- Всього: 0,00 ₴
- Сухофрукти
- Горіхи
- Цукати
- Спеції
- Агар
- Аніс
- Бад'ян
- Базилік
- Барбарис
- Ваніль
- Гвоздика
- Гірчиця
- Желатин
- Зіра
- Імбир
- Капуста
- Кардамон
- Коріандр
- Кориця
- Куркума
- Лавровий лист
- Цибуля
- Майоран
- Мускатний горіх
- М'ята
- Фасовані набори
- Орегано
- Паприка
- Пастернак
- Пектин
- Перець
- Петрушка
- Харчові добавки
- Розмарин
- Рукола
- Селера
- Суміш запашних трав
- Суміш спецій
- Сіль
- Стевія
- Сумах
- Сушені овочі
- Естрагон
- Кмин
- Тархун
- Томати
- Кріп
- Фенхель
- Хрін
- Цедра
- Чабрець
- Чорний кмин
- Часник
- Шавлія
- Шафран
- Шпинат
- Асафетида
- Чилі
- Пажитник
- Уцхо сунелі
- Лемонграс
- Суміш спецій в упаковці
- Черемша
- Чабер
- Олія
- Оливкова олія
- Лляна олія
- Олія Ши
- Олія кукурудзяна
- Олія виноградних кісточок
- Кокосова олія
- Амарантова олія
- Кунжутна олія
- Кедрова олія
- Олія розторопші
- Гарбузова олія
- Чорного кмину олія
- Авокадо олія
- Рисова олія
- Олія шипшини
- Чіа олія
- Арахісова олія
- Олія волоського горіха
- Олія зародків пшениці
- Рижієва олія
- Топлене масло ГХІ
- Часникова олія
- Кеш'ю олія
- Фундукова олія
- Гірчична олія
- Суперфуди
- Какао
- Солодощі
- Крупи
- Бакалія
- Напої
- Трави та коріння
- Кава
- Чай
- Все для мікрогріну
- Посипка кондитерська
- Посуд
- БАДи
Мигдальне борошно
Мигдальний борошно є не що інше, як перемелений в дрібний порошок мигдальний горіх, один з найсмачніших представників горіхового братства. Лікувальні властивості мигдальної муки обумовлені її хімічним складом, в якому містяться: насичені жирні кислоти, холін, бета-каротин, вітаміни В1, В2, В5, В6, В9, А, С, Е і РР, а також калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь імарганец, залізо, хлор і сірка, йод, хром, фосфор і натрій. Мигдальний борошно не тільки смачна, але і надзвичайно корисна, її рекомендується вживати при порушенні зору, безсонні, недокрів'ї і судомах.
Борошно мигдальна виручить вас, коли потрібно додати смак і користь в будь-яку дитячу кашу, будь то геркулесовая, манна або рисова. Незамінна мигдальна борошно і для приготування різних начинок в випічку, з неї роблять мигдальний крем для тарталеток (калоризатор). Ну і, звичайно, не варто забувати про те, що з мигдальною борошна вийде відмінний марципан, зроблений своїми руками, він прикрасить будь-який торт і просто порадує чудовим смаком. В принципі, мигдалеву борошно не так довго і складно готувати. Для цього заливаємо сирі ядра мигдалю окропом на 15 хвилин, слив воду, очищаємо ядра, висушуємо їх і мелем в кавомолці. Якщо немає бажання готувати мигдальне печиво, можна просто додавати жменю мигдальної муки в тісто для випічки, аромат і легкість тесту вам забезпечені!
Характеристики
- Фасовка
- 1кг
- Країна походження
- Україна
- Поживна цінність
- 491,96 ккал
- Білки
- 33,57
- Жири
- 20,52
- Вуглеводи
- 34,2
Просто отличная цена. Хорошо упаковали и быстро доставили
взяла для разнообразия в кладовку)
Хорошее
Замовила вдруге. Рекомендую!
Клас