- У кошику більше не залишилось товарів
- Всього: 0,00 ₴
- Сухофрукти
- Горіхи
- Цукати
- Спеції
- Агар
- Аніс
- Бад'ян
- Базилік
- Барбарис
- Ваніль
- Гвоздика
- Гірчиця
- Желатин
- Зіра
- Імбир
- Капуста
- Кардамон
- Коріандр
- Кориця
- Куркума
- Лавровий лист
- Цибуля
- Майоран
- Мускатний горіх
- М'ята
- Фасовані набори
- Орегано
- Паприка
- Пастернак
- Пектин
- Перець
- Петрушка
- Харчові добавки
- Розмарин
- Рукола
- Селера
- Суміш запашних трав
- Суміш спецій
- Сіль
- Стевія
- Сумах
- Сушені овочі
- Естрагон
- Кмин
- Тархун
- Томати
- Кріп
- Фенхель
- Хрін
- Цедра
- Чабрець
- Чорний кмин
- Часник
- Шавлія
- Шафран
- Шпинат
- Асафетида
- Чилі
- Пажитник
- Уцхо сунелі
- Лемонграс
- Суміш спецій в упаковці
- Черемша
- Чабер
- Олія
- Оливкова олія
- Лляна олія
- Олія Ши
- Олія кукурудзяна
- Олія виноградних кісточок
- Кокосова олія
- Амарантова олія
- Кунжутна олія
- Кедрова олія
- Олія розторопші
- Гарбузова олія
- Чорного кмину олія
- Авокадо олія
- Рисова олія
- Олія шипшини
- Чіа олія
- Арахісова олія
- Олія волоського горіха
- Олія зародків пшениці
- Рижієва олія
- Топлене масло ГХІ
- Часникова олія
- Кеш'ю олія
- Фундукова олія
- Гірчична олія
- Суперфуди
- Какао
- Солодощі
- Крупи
- Бакалія
- Напої
- Трави та коріння
- Кава
- Чай
- Все для мікрогріну
- Посипка кондитерська
- Посуд
- БАДи
Інжир в'ялений
Фігове дерево росте в областях з субтропічним кліматом. Його плоди називають фіговим деревом або інжиром. У свіжому вигляді вони зберігають свій смак і корисні властивості не більше 3 днів. Тому найчастіше інжир зустрічається в сушеному вигляді. Він цінується за зміст наступних речовин:
клітковина;
марганець;
фицин;
кальцій;
жирні поліненасичені кислоти;
дубильні речовини;
натрій;
антиоксиданти;
фруктоза і глюкоза;
пектини;
бета-каротин.
В'ялені плоди, в порівнянні зі свіжими, не менш корисні. Їх вводять в раціон при проведенні комбінованої терапії. Смоківниця має загальнозміцнювальну дію, активізуючи захисні сили організму. При регулярному вживанні вона сприяє зниженню ваги і виведенню шкідливого холестерину. Корисні властивості в'яленого інжиру полягають в наступному:
зниження артеріального тиску;
нормалізація роботи органів репродукції;
відновлення функції дихальної системи;
зміцнення кісток;
відхаркувальну дію;
профілактика цукрового діабету;
виведення токсичних речовин;
поліпшення роботи травного тракту.
За рахунок вмісту фруктози, продукт швидко заповнює запас енергії в організмі. При постійній присутності в раціоні він допомагає підтримувати на належному рівні кількість гемоглобіну, що актуально при залізодефіцитної анемії. В'ялений інжир цінують і за вміст триптофану. Ця речовина бере участь в продукуванні мелатоніну, який відповідає за якість сну.
Характеристики
- Країна походження
- Турція
- Поживна цінність
- 251 ккал
- Білки
- 3
- Жири
- 0,7
- Вуглеводи
- 58,9
Дуже задоволені продукцією.Беремо не перший раз!
как и всегда! все быстро отправлено и хорошо упаковано
на всі 100%
на всі 100%
Дуже смачний та свіжий !) Рекомендую однозначно)