

Цукати папайя є шматочки стиглих плодів динного дерева (так по-іншому називають папайю), відварені в насиченому цукровому сиропі і підсушені. Відсоток вологи в готовому продукті становить не більше 14% -16%.
Натуральні цукати з папайї зовні мають вигляд часточок рожево-червоного відтінку з приємним солодким смаком і ніжним ароматом. Смакові та інші переваги товару від форми шматочків не залежать.
У цукатах папайї багато вітамінів. У них представлена майже вся вітамінна ланцюжок від А до Е (особливо багато аскорбінової кислоти і вітамінів групи В). З мікроелементів можна виділити кальцій, залізо, цинк. Присутні також глюкоза, фруктоза, корисні мінеральні речовини і рослинні ферменти.
Наразі коментарі відсутні.