- У кошику більше не залишилось товарів
- Всього: 0,00 ₴
- Сухофрукти
- Горіхи
- Цукати
- Спеції
- Агар
- Аніс
- Бад'ян
- Базилік
- Барбарис
- Ваніль
- Гвоздика
- Гірчиця
- Желатин
- Зіра
- Імбир
- Капуста
- Кардамон
- Коріандр
- Кориця
- Куркума
- Лавровий лист
- Цибуля
- Майоран
- Мускатний горіх
- М'ята
- Фасовані набори
- Орегано
- Паприка
- Пастернак
- Пектин
- Перець
- Петрушка
- Харчові добавки
- Розмарин
- Рукола
- Селера
- Суміш запашних трав
- Суміш спецій
- Сіль
- Стевія
- Сумах
- Сушені овочі
- Естрагон
- Кмин
- Тархун
- Томати
- Кріп
- Фенхель
- Хрін
- Цедра
- Чабрець
- Чорний кмин
- Часник
- Шавлія
- Шафран
- Шпинат
- Асафетида
- Чилі
- Пажитник
- Уцхо сунелі
- Лемонграс
- Суміш спецій в упаковці
- Черемша
- Чабер
- Олія
- Оливкова олія
- Лляна олія
- Олія Ши
- Олія кукурудзяна
- Олія виноградних кісточок
- Кокосова олія
- Амарантова олія
- Кунжутна олія
- Кедрова олія
- Олія розторопші
- Гарбузова олія
- Чорного кмину олія
- Авокадо олія
- Рисова олія
- Олія шипшини
- Чіа олія
- Арахісова олія
- Олія волоського горіха
- Олія зародків пшениці
- Рижієва олія
- Топлене масло ГХІ
- Часникова олія
- Кеш'ю олія
- Фундукова олія
- Гірчична олія
- Суперфуди
- Какао
- Солодощі
- Крупи
- Бакалія
- Напої
- Трави та коріння
- Кава
- Чай
- Все для мікрогріну
- Посипка кондитерська
- Посуд
- БАДи
Перець чилі пластівці 3Х3 Індія
Перець чилі пластівці 3 * 3 - це висушені стручки червоного перцю чилі, після чого нарізані у вигляді пластівців розміром 3 * 3 мм. Містять не тільки м'якоть, але й насіння в яких зосереджена гострота. Перець чилі володіє сильним пряним ароматом і гострим пекучим смаком. Пекучість перцю залежить від кількості, що міститься в ньому речовини капсаїцину. Ця чудова пряність, не тільки поліпшує смак і аромат страв.
Перець чилі містить кальцій, калій, марганець і харчові волокна, а також є джерелом вітаміну С, Е, К і повного комплексу вітаміну В.
Перець чилі відмінно підходить для приготування м'ясних, рибних страв і овочевих страв. Також на його основі виготовляють різні соуси, такі як відомий всім соус табаско або індійський соус. Крім індійської кухні, перець чилі активно використовується в азіатській, іспанської, української, молдавської кухні. Червоний перець часто включають до складу наборів спецій, він добре поєднується з коріандром, базиліком, чабером, порошком лаврового листа і часником.
Яскравий природній смак. Спагетті з таким чилі, часником, панірувальними сухарями та петрушкою, приготовані своїми руками і дорогі італійські ресторани порожні за причини відсутності клієнта. Бажано щоб постачальник на своєму складі фасував в герметичну тару спеції
Отличное качество, быстрая доставка!
Дуже класна спеція, особливо якщо додавати до м‘яса.
Норм
Гострий як треба