Артикул: art1069

Ізюм кіш-міш

0 1 2 3 4 9 Отзыв(ы) 

Ціна 70,00 ₴
There are not enough products in stock
В наявності

Артикул: art1038

Макадамія в шкаралупі

0 1 2 3 4 28 Отзыв(ы) 

Для фасування 500гр та 1кг ключ для макадамії у подарунок !!! Для фасування 100гр та 250гр маєте можливість докупити ключ окремо перейшовши за посиланням Ключ для горіха макадамія

Ціна 490,00 ₴
There are not enough products in stock
В наявності
Всі лідери продажів
Желатин харчовий 180 блюм, 100г
  • Желатин харчовий 180 блюм, 100г

Желатин харчовий 180 блюм

art1186
Фасування
49,00 ₴
Кількість
В наявності

Общий рейтинг Общий рейтинг:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 отзыв

Смотреть рейтинг
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Добавить отзыв Посмотреть отзывы Посмотреть отзывы
  Доставка

  • Нова пошта - у відділення
  • Нова пошта - адресна доставка

  Оплата

  • Накладений платіж (від 200грн)
  • На карту ФОП ПриватБанк
  • Онлайн оплата Visa/Mastercard

  Безпека

  • Правильне зберігання
  • Контроль свіжості продуктів

  Терміни відправки

  • Понад 95% замовлень відправляється в день замовлення

Опис

Желатин - це білок тваринного походження. Більшість видів желатину виробляється зі свинячої шкіри і кісток великої рогатої худоби. Особливий вид желатину виробляється з риби і може називатися ще рибним клеєм. Патент на виробництво желатину був випущений а 1700-х роках, але для продажу він був дозволений тільки в 1800-х і продавався шматком. Порошковий желатин це пізніший винахід. Він з'явився в Америці в кінці 19 ст на прохання домогосподарок. Підприємець Нокс Желатин висушив шматки желатину до крихкого стану, а потім подрібнив їх в гранули, які легко вимірювалися мірними ложками.

Желатин ділиться на сорти за силою гелю - системі вимірювання Блума, яка була винайдена в 19 столітті. Вона була названа на честь французького хіміка і його винаходу гелометра Блума. Вона вимірює силу, необхідну для занурення на певну відстань в желатиновому гелі. Чим більше потрібно сили, тим вище ступінь вимірювання Блума. У разі желатину, чим вище ступінь блума желатину, тим сильніше утворений гель. Він швидко схоплюється, має світлим кольором і хорошим смаком.

Деталі товару
art1186

Характеристики

Фасовка
100г
Основано на 1 отзыв - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
0 из 0 люди нашли следующий отзыв полезным
Рейтинг: 0 1 2 3 4

все ОК!


1 інших товарів в цій категорії: